bus auto fiets
Menu

Locatie Korenveld

Korenveld in Wanroij is de perfecte plek als je wilt wonen op een rustige locatie, maar wel vlak bij een levendige dorpskern. Wanroij heeft actieve en betrokken inwoners en een levendige dorpskern met de belangrijkste dagelijkse voorzieningen.

Gunstige ligging

Met de bushalte voor de deur ben je in een kwartier op station Boxmeer. Ook met fiets en auto is Wanroij dankzij de omliggende uitvalswegen goed bereikbaar. De gastvrije restaurants, cafés en het ruime winkelaanbod van plaatsen als Boxmeer, Uden en Cuijk zijn altijd dichtbij. Wil je de stad in? In ongeveer 20 minuten sta je al in Nijmegen!

Natuur en voorzieningen dichtbij

Korenveld ligt direct aan de Molenstraat, aan de oostzijde van de kern van Wanroij. De dagelijkse voorzieningen liggen dan ook om de hoek. Direct aan het plan grenzen de weidse groene velden die kenmerkend zijn voor de landelijke omgeving.

Wanroij heeft een levendige kern met alle dagelijkse voorzieningen. Naast de supermarkt en huisarts met apotheek zijn er gastvrije eetgelegenheden, een bakker en kindcentrum De Sprong met de bibliotheek.

 

Wonen in Wanroij

Groene Treden Arnhem 04 Opvang Hemelwater Aangepast
D64df35c088f2a2e58081579b42f705d
22Dfd8b1e999e48caa5b0584ecb6111c2d084b64
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte