bus auto fiets
Menu

Locatie Korenveld

Op deze pagina lees je over Wanroij, de natuurrijke omgeving en lichten we enkele hotspots in de omgeving voor je uit!

  • Heerlijk landelijk wonen

    Kom thuis in het mooie Wanroij! Zoek jij een woonplaats met volop natuurlijke schoonheid en rust, dan ben je hier op de juiste plek. Wanroij is een mooi dorpje gelegen in het hart van Noord-Brabant, omringd door een landschap van groene velden, kronkelende beekjes en uitgestrekte bossen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!

  • Voorzieningen dichtbij

    Op loopafstand van Korenveld vind je veel voorzieningen in het levendige centrum van Wanroij: naast een supermarkt en huisarts met apotheek zijn er gastvrije eetgelegenheden, een bakker, sportclubs en kindcentrum De Sprong met bibliotheek. Ook is er een basisschool en voortgezet onderwijs in de plaatsen rondom Wanroij aanwezig.

  • Gunstig gelegen

    Met de bushalte om de hoek ben je in een kwartier op station Boxmeer. Ook met fiets en auto is Wanroij goed bereikbaar dankzij de omliggende uitvalswegen naar de A73 & de N264 richting A50. De gastvrije restaurants, cafés en het ruime winkelaanbod van plaatsen als Boxmeer, Uden en Cuijk zijn altijd dichtbij. En in 20 minuten sta je al in Nijmegen!

Benieuwd naar het woningaanbod?

Bekijk het hier!

Heerlijk wonen in Wanroij

2023 06 23 Korenveld 3719
2023 06 23 Korenveld 3700
2023 06 23 Korenveld 3753

Afstand tot belangrijke punten

Vanuit Korenveld ben je binnen no-time op diverse bestemmingen. Hieronder zie je de reistijd met fiets/auto/openbaar vervoer naar verschillende plekken in de buurt, weergegeven in minuten.

Naar
Supermarkt 5 2 7
Basisschool 4 2 7
Centrum Wanroij 3 1 5
Nijmegen 20
Boxmeer 30 15 40
Molenheide 16 8 20
Avonturenpark De Bergen 10 7 30
ZooParc Overloon 35 14 30

Hotspots in de buurt

In de omgeving van Korenveld vind je bijzondere bezienswaardigheden en natuurgebieden die zeker een bezoek waard zijn. We lichten enkele hoogtepunten voor je uit!

Molenheide

Ontdek de adembenemende Molenheide, een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers van alle leeftijden. Trek je wandelschoenen aan en verken de vele uitdagende wandelroutes die je langs adembenemende uitzichtpunten en fraaie waterpartijen leiden. Waag je aan een fietstocht over kronkelende paden en neem de pracht van de omgeving in je op.

ZooParc

Voor een unieke ervaring mag een bezoek aan ZooParc Overloon niet ontbreken. Dit dierenpark biedt een thuis aan veel bijzondere dieren. Wandel door het park en bewonder de leeuwen, apen en kleurrijke vogels. Leer meer over de dieren tijdens voederpresentaties en laat je verrassen door de interactieve ervaringen die het park biedt.

De Maasduinen

Op korte afstand van Wanroij ligt Nationaal Park De Maasduinen. Dit natuurgebied staat bekend om zijn uitgestrekte duinen, bossen, heidevelden en vennen. Maak een wandeling of fietstocht door dit unieke landschap en geniet van de rust en panoramische uitzichten. Ieder bezoek ontdek je hier wel iets nieuws!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Update

Nog enkele woningen beschikbaar!

Nog enkele woningen beschikbaar!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk het aanbod in vrijstaande woningen en laat je voorkeur weten.

Meer informatie