bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Naderende voorverkoop en verkoop Korenveld

31 augustus 2023

De verkoop van Korenveld komt steeds dichterbij. We verwachten in november te kunnen starten met de verkoop van de eerste fase van Korenveld, bestaande uit 28 prachtige woningen!

Voordat de verkoop start, kun je straks tijdens de voorverkoop alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Hieronder lees je er meer over en kun je de woonwensen-enquête invullen.

Over de voorverkoop
Tijdens de voorverkoop kun je via deze website alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven. Binnenkort kunnen we de nieuwe woningimpressies en start voorverkoopdatum delen. Samen met de prijsbandbreedtes die al via de kavelkaart te bekijken zijn, kun je zo bepalen welke woningen het best passen bij jouw wensen en budget. Er zal ook een voorverkoop-event plaatsvinden, dat gepland staat voor woensdagavond 11 oktober. Via deze website en de nieuwsbrief vertellen we hier meer over.

Goed om te weten: als je straks bij de voorverkoop jouw voorkeuren doorgeeft, dan heb je een streepje voor bij de woningtoewijzing na start verkoop!

Jouw financiële mogelijkheden helder
De voorverkoop en prijsbandbreedtes geven jou de mogelijkheid om je alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden. We adviseren om een financiële check aan te vragen bij een erkend hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn. De financiële check kun je straks bij start verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft je - net als het doorgeven van je voorkeuren tijdens de voorverkoop - een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Klik hier om meer te lezen over LIV Hypotheken & Verzekeringen - die goed op de hoogte zijn van het project Korenveld - of vraag via onderstaande link meteen hun financiële check aan (de Financieringsbelofte).

Financieringsbelofte aanvragen

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
Heb jij de woonwensen-enquête van Korenveld al ingevuld? Hiermee krijgen we een beter beeld van de woonbehoeften en kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Het invullen is binnen een paar minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête

Sloop gestart
Vorige week is de sloop van de voormalige fabriek van de Boerenbond op het terrein officieel gestart. Hiermee komt er vaart in de herontwikkeling van deze locatie naar een nieuwe groene woonbuurt. Hieronder krijg je een impressie van de locatie en de fraaie landelijke omgeving.