bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Status Korenveld | Informatiemoment 24 mei

23 mei 2023

In dit bericht lees je over nieuwbouwproject Korenveld in Wanroij en over het informatiemoment dat we 24 mei organiseren.

Over Korenveld
In Wanroij, op de voormalige fabriekslocatie van de Boerenbond aan de Molenweg, ontstaat een nieuwe woonbuurt: Korenveld. Een plek waar zowel de natuur als de dagelijkse voorzieningen om de hoek liggen. Bij Korenveld krijgen diverse woningtypen een plek. Duurzaam, met een landelijke en eigentijdse uitstraling en een eigen karakter. Zo kunnen huidige én nieuwe inwoners van Wanroij in alle fases van hun leven hier een plek vinden om heerlijk te wonen.

Het bestemmingsplan voor Korenveld is eind maart 2023 onherroepelijk geworden. Met Korenveld komen er circa 70 duurzame woningen bij. Bijzondere aandacht gaat uit naar passende woningen voor zowel starters als senioren. Daarnaast komen er twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook voor gezinnen is er dus genoeg ruimte bij Korenveld. In combinatie met enkele bijzondere al aanwezige gebouwen ontstaat er een sfeervolle nieuwe woonwijk.

Dit is de planning
De komende periode werken we het woningaanbod van Korenveld uit en starten we met het ontwerp van de woningen. De ambitie is om in het vierde kwartaal van 2023 in verkoop te gaan met de eerste woningen.

Informatiemoment 24 mei
Om de actuele plannen voor Korenveld toe te lichten, organiseren we woensdag 24 mei van 16.00 -19.00 uur een inloopmoment in het infocentrum op het Korenveld terrein (ter hoogte van Molenstraat 6 in Wanroij). We laten dan informatie zien over de eerste woningtypes die worden uitgewerkt. Het gaat hier om een inloopmoment waarbij er mensen van het projectteam, waaronder makelaars, aanwezig zijn om je te informeren.

Kun je 24 mei niet langskomen? Via de nieuwsbrief houden we je ook op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en planning.