bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start volgende week donderdag!

26 oktober 2023

Volgende week donderdag 2 november om 12.00 uur is het zover: dan start de verkoop van Korenveld – fase 1! Weet jij al op welke woning(en) jij je gaat inschrijven?

Start verkoop
Zodra volgende week donderdag de verkoop start, kun je op deze projectwebsite alle woning- en verkoopinformatie op je gemak doornemen: van de VON-prijzen en de verkoopbrochure tot de koperskeuzelijsten waarmee je de woningen helemaal naar jouw wensen vorm kunt geven! De verkoopperiode loopt van donderdag 2 november t/m zondag 12 november.

Tot aan de start verkoop volgende week donderdag kun je jouw woningvoorkeuren nog doorgeven via de aanbodpagina. Goed om te doen als jij jezelf ziet wonen in één van deze prachtige woningen, want dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing! Ook het uploaden van een financiële check bij start verkoop vergroot jouw kansen. Deze check geeft jou én ons namelijk de zekerheid dat je de woning kunt financieren. Via de button hieronder kun je de financiële check van LIV Hypotheken - de Financieringsbelofte - aanvragen.

Financieringsbelofte aanvragen

De stappen van het aankoopproces
Op deze pagina hebben we de stappen van het aankoopproces bij Korenveld voor je op een rij gezet. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Bekijk het woningaanbod!