bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoopdatum bekend: 2 november!

18 oktober 2023

Donderdag 2 november om 12.00 uur start de verkoop van Korenveld – fase 1. Vanaf dan kun jij je inschrijven voor je favoriete woning(en), dus zet deze datum alvast in je agenda!

Start verkoop
Zodra 2 november de verkoop van start gaat, vind je alle verkoopinformatie online: van de algemene brochure, de badkamer- en keukenbrochure tot de woningprijzen per bouwnummer en de koperskeuzelijsten om de woning aan te passen naar jouw wensen en behoeften.

Heb jij je woningvoorkeuren al doorgegeven? Dit kan nog tot de start verkoop 2 november en geeft je een streepje voor bij de toewijzing. Wacht dus niet te lang en geef jouw favoriete woning(en) door via de kavelkaart!

Succesvol voorverkoop-event
Vorige week woensdag vond het voorverkoop-event plaats in ’t Wapen van Wanroij. We kijken terug op een geslaagde avond, met circa 80 bezoekers die zich lieten informeren over het project, hun favoriete woningen en de financiering van een nieuwbouwwoning.

Er stonden bij het event verschillende informatieborden opgesteld, waaronder een bord waarop het aankoopproces bij Korenveld stap voor stap wordt gevisualiseerd. Van oriëntatie en inschrijving tot de oplevering van de woning. Benieuwd naar de stappen? Bekijk het via de button hieronder!

Visual van het aankoopproces