bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop gestart, geef je woningvoorkeur door!

5 oktober 2023

De voorverkoop van Korenveld (fase 1) is gestart! Je kunt vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven.

En kom jij volgende week woensdag langs bij het voorverkoop-event in Wanroij? Hieronder kun jij je aanmelden.

Voorinschrijving: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Bekijk via de aanbodpagina de woninginformatie op je gemak en bepaal jouw favoriete woning(en). Vervolgens kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren en doorgeven.

Je kunt jouw voorkeuren doorgeven tot aan de officiële start verkoop (volgende week wordt de start verkoopdatum bekend). Bij start verkoop staan de woningen die je hebt doorgegeven tijdens de voorinschrijving al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je kunt jouw voorkeuren natuurlijk altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

Neem de virtuele tour!
Via de virtuele tour zie je Korenveld vanuit vogelvluchtperspectief en kun je de groene wijk en mooie woningen vanuit verschillende standpunten bekijken.

Voorverkoop-event in ‘t Wapen van Wanroij
Tijdens het voorverkoop-event volgende week woensdag kun jij je laten informeren over Korenveld en jouw favoriete woning(en). Onder meer de makelaars en projectontwikkelaar zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook is er een hypotheekadviseur om je inzicht te bieden op gebied van financiële mogelijkheden en het aankoopproces van een nieuwbouwwoning. Kom jij ook langs? Meld je aan via de link hieronder en dan zien we je graag!

Aanmelden voorverkoop-event

Datum: woensdag 11 oktober tussen 17.00 en 19.30 uur (vrije inloop)
Adres: ‘t Wapen van Wanroij (Kwikstraat 6 te Wanroij)

De stappen van het aankoopproces
Op deze pagina hebben we de stappen van het aankoopproces bij Korenveld voor je op een rij gezet. Zo weet je waar je rekening mee kunt houden en hoe je jouw kansen bij de woningtoewijzing kunt vergroten, bijvoorbeeld via het meedoen aan de voorverkoop en bezoeken van het voorverkoop-event.