bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop start volgende week!

28 september 2023

Volgende week donderdag 5 oktober om 12.00 uur start de voorverkoop van Korenveld – fase 1!

Een week na start van de digitale voorverkoop, organiseren wij op 11 oktober een fysieke bijeenkomst waar jij je persoonlijk kunt laten informeren over de woningen, het project en het aankoopproces. Tijdens dit evenement zijn diverse adviseurs aanwezig.

Hieronder lees je er meer over en kun jij je aanmelden. Ook lees je hieronder hoe de woningtoewijzing verloopt en hoe jij je kansen bij toewijzing kunt vergroten!

Over de voorverkoop
Zodra volgende week donderdag de digitale voorverkoop start, kun je jouw woningvoorkeuren doorgeven via de aanbodpagina. Op die pagina kun je ook de nieuwe woningimpressies bewonderen en alvast de woninginformatie en prijsbandbreedtes bekijken.

De voorverkoop loopt tot aan de officiële verkoop, die begin november start. Binnenkort kunnen we de verkoopdatum met je delen.

Voorverkoop-event in ‘t Wapen van Wanroij
Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Korenveld, dan kunnen we ons voorstellen dat je graag persoonlijk geïnformeerd wilt worden over het project, jouw favoriete woning(en) en het aankoopproces. Hiervoor organiseren wij woensdag 11 oktober tussen 17.00 en 19.30 uur een fysiek voorverkoop-event in 't Wapen van Wanroij.

Tijdens deze avond staan onder meer de makelaars en projectontwikkelaar klaar om je vragen te beantwoorden. Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig om je inzicht te bieden op gebied van financiële mogelijkheden. Ben jij erbij? Meld je aan via de button hieronder en dan zien we je graag!

Aanmelden voorverkoop-event

Datum: woensdag 11 oktober tussen 17.00 en 19.30 uur (vrije inloop)
Adres: ‘t Wapen van Wanroij (Kwikstraat 6 te Wanroij)

Jouw financiële mogelijkheden helder
De voorinschrijving is een goed moment om je te oriënteren op de financieringsmogelijkheden. Zoals hierboven aangegeven, zal er een hypotheekadviseur van LIV Hypotheken aanwezig zijn bij het evenement om je te informeren en inzicht te bieden in de financiële mogelijkheden. We adviseren je om een financiële check te laten uitvoeren bij een hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn. De financiële check kun je straks bij start verkoop uploaden bij je inschrijving.

Klik hier om meer te lezen over LIV Hypotheken - die goed op de hoogte zijn van het project Korenveld - of vraag via de button hieronder hun financiële check aan (de Financieringsbelofte).

Financieringsbelofte aanvragen

Zo werkt de woningtoewijzing en vergroot je jouw kans
De woningtoewijzing vindt plaats via een geautomatiseerd systeem. Uitgangspunt hierbij is dat zoveel mogelijk inschrijvers de woning van hun (eerste) voorkeur toegewezen krijgen. Omdat er vaak meerdere inschrijvers voor een specifiek bouwnummer zijn, wijst het systeem extra punten toe als de inschrijver:

V Aanwezig is geweest bij het voorverkoop-event;
V Woningvoorkeur heeft doorgegeven tijdens de voorverkoop;
V Een financiële check heeft toegevoegd aan het inschrijfformulier.

Dus verricht je één of meerdere punten hierboven, dan geeft dat jou een voordeel ten opzichte van inschrijvers voor hetzelfde bouwnummer die dit niet hebben gedaan.