bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Korenveld

Aandacht voor natuur

Door sanering van de huidige fabriekslocatie wordt op vele vlakken voordeel behaald voor natuur en milieu. Vervolgens komt daarvoor terug een natuurinclusief ontworpen woonmilieu dat opgaat in haar omgeving. De verdwenen beek De Raam wordt weer zichtbaar en het plangebied wordt aangesloten op het netwerk van struinpaden dat Wanroij rijk is.

Zo wordt Korenveld een plek waar woningen en natuur op natuurlijke wijze in elkaar overvloeien. Een plek om ook jouw woondromen werkelijkheid te laten worden!

Rust en levendigheid

Gelegen in het groene hart van oost Brabant biedt de omgeving van Korenveld volop mogelijkheden voor ontspanning en ontdekking. Er zijn dan ook niet voor niets verschillende vakantieparken en overnachtingsplaatsen in de omgeving. Een gebied dat het verdient om ontdekt te worden en je verrast met zowel zijn rust en ruimte als levendigheid.

Natuurinclusief bouwen

Bij Korenveld kijken we naar mogelijkheden om natuurinclusief te bouwen. Dit is een vorm van duurzaam bouwen waarbij het project bijdraagt aan de lokale natuurwaarden en biodiversiteit. Daarnaast zal oppervlaktewater een belangrijke plek in het plan krijgen. Door aandacht voor groen en open water wordt niet alleen opwarming van de aarde teruggedrongen, maar ontstaat er ook een mooie woonomgeving.

 

Hieronder zijn de reeds gecommuniceerde zaken over het plangebied overzichtelijk weergegeven:

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte